Auteur

Jag är hallspegeln RISKA!

Hallspegeln RISKAs främsta karaktärsdrag är att hon/han är empatisk, generös, snäll och skör. En RISKA är ofta en mycket omtyckt person. En sådan som du gärna dricker te och småpratar i timmar tillsammans med.

Vissa skulle kalla henne/honom jag-svag på gränsen till självutplånande. Visst, dessa karaktärsdrag existerar, för en hallspegel beror humör och dagsform mycket på hennes sällskap. Tillsammans med en vän med starkt utstrålande personlighet (t ex fåtöljen BARKARBY) förvandlas RISKA till en sådan person. Men förtrollningen kan brytas eftersom hallspegeln är något av en kameleont.

Ytligt sett är hon/han knappast någon ledargastalt, men det finns som bekant många olika sätt att leda på. Hallspegeln RISKA behärskar de dolda härskarteknikerna och får därför ofta sin vilja igenom utan att folk runt omkring förstod hur det gick till. I trängda situationer blir hon/han vass och agerar reflexmässigt. Kommentarer och kritik studsar tillbaka.

Innerst inne är varje RISKA en drömmare. Håll drömmen vid liv så ska allt gå väl!

Ikea

Karriär
Hallspegeln RISKA föredrar människorelaterade yrken och jobbar ofta som taxichaufför, massör, arbetsterapeut, personalchef och inom hotell och restaurang. Även om hon/han inte är någon karriärist så kan RISKA gå långt i yrkeslivet. Med sin perceptiva förmåga och känsla för omgivningens signaler blir RISKA lätt en populär och uppskattad kollega.

Relationer
I relationer beror eventuella problem ofta på spegelns kameleontdrag. Partnern känner osäkerhet inför vem han egentligen lever tillsammans med, vilket i sin tur gör spegeln ännu osäkrare. Många speglars förhållanden har gått i kras av den här anledningen.
Många RISKA-typer riskerar att bli utnyttjade av sina vänner. Välvilja och generositet får inte övergå i naivitet och godtrogenhet. En rekommendation är att se upp med sittkudden PÖSIG och golvlampan SKYAR. De är charmiga och spännande men risken är stor att det blir ett alltför ensidigt givande från din sida. Bokhyllan BILLY och RISKA blir ofta goda vänner. I kärlek bör RISKA leta efter diskstället GRUNDTAL eller TV-stället OBSERVATÖR. Det är rejäla personligheter som RISKA kan få ett bra förhållande med.

Har du också för mycket snacktid och för lite verkstad? Ovanstående var mitt resultat på det här djuppsykologiska IKEA-testet.

Annonser

One response to “Auteur

  1. Jag kunde inte låta bli att göra testet. Och blev PÖSIG; ”PÖSIG gillar spegeln RISKA. Det vore den perfekte partnern för en långresa. Ni kompletterar varandra fint. Men leta inte efter kärlek här. Mellan en sittkudde och en spegel finns sällan den rätta spänningen.” Too bad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s