Återvänd

Har varit frånvarande och inte haft chans att utveckla det här metalivet någonting på sistone. Man skulle kunna kalla det ”bortrest”. My apologies. Om det nu skulle vara någon som har känt sig påverkad av detta.

Förutom bortrest har jag även varit otroligt trevlig på sistone. Jag har gått hem, vilket är en bra känsla när man är bortrest. Om man inte kan gå hem på det ena sättet får man se till att göra det på det andra.

Men det är svårt att jobba. Svårt att veta om det blir bra, och vem man ska lyssna på. Har en äldre man i mitt yrkesliv som inte är särskilt imponerad. Har undvikit honom en längre tid, till förmån för mina mindre kritiska beundrare. Trots att det är området som den äldre mannen innehar någon slags expertis om, som jag allra helst skulle vilja briljera på. Jag skulle vilja vara bäst och intressantast, lära mig hur man snackar snacket och walkar walken. Men, som sagt, jag har undvikit det hela. Svår fråga, om man ska inrikta sig på det man vill vara bra på eller på det man oförnekeligen är bra på?

I övrigt, hur många människor tror ni det får plats i ens liv? Det kommer in nya hela tiden och jag vet inte om jag ska se mina bekantskaper som en växande klunga som står runt omkring mig eller som en evighetslång rad som åker förbi på ett långsamt rullband. Eller vad jag skulle föredra.

Sedan kan man ju spekulera i varför jag förutsätter att det är jag som är statisk och de andra som stillastående rör sig på det där rullbandet.

Den där bedrövliga Malou von Sivers har börjat med sitt ”Efter tio” på TV4 igen. Får mig nästan att önska att min TV-apparat hade slutat fungera när de släckte analognätet en kvart tidigare.

Känner dessutom en begynnande mensvärk mola i magtrakten. Jävla Malou. Det är säkert också hennes fel. ”Efter tio” är helt klart ett mensvärksframkallande program.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s