Det sitter i magen

Längst ner, längst in till höger sitter en visdomstand som är mycket vassare än alla andra tänder i munnen. Det gör inte tanden någonting, men kinden protesterar när det ska tuggas och bitas ihop. Innerkindytan är något… ojämn. Och öm. Det är söndag. Jag sitter och gömmer mig. Det är en imorgon-söndag – en sådan söndag som inte har någon egen existens, utan lever på alla planer för imorgon – och jag är en imorgon-tjej, som också lever på alla planer för imorgon. Vi borde trivas ihop, jag och söndagen. Det gör vi inte. Söndagen är vass, och jag är ojämn och öm.

Och jag tittar på Grey’s Anatomy och låtsas att det är TV-tårar och inte mina egna. Vill veta hur man gör. Vill veta hur man tar sig för allt det där vanliga, det som skulle hända av sig självt om man inte var så jävla upptagen av det här andra. Det måste verka som att jag inte gör någonting alls i dagarna. Att jag får ingenting gjort. Det är fel. Jag väntar på den här människan hela tiden. Det tar så mycket tid. Och plats.

Andra bloggar om: ,

One response to “Det sitter i magen

  1. Jag känner med dig din stackare. Jag fajtas också med en ilsken visdomstand som retar gallfeber på min stackars kind titt som tätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s