Update

Angående det mer eller mindre fumligt svamliga inlägget här under; det verkar idag som att ”Lars Ohlys sambo” (aka Åsa) har raderat hela sin blogg, inte bara de mer eller mindre lyckade inläggen om Lasse Berghagens eventuella porrkonsumtion. Den (bloggen, alltså) står icke att finna. Jag tycker det är synd. Jag tyckte hela historien var väldigt rolig.

Desssutom tycker jag det är lite orättvist att ”Lars Ohlys sambo” fått så mycket skit. Bloggar handlar så vitt jag förstår, ungefär som någon sa, en hel del om skvaller. Man skvallrar om sig själv, om Paris Hilton, eller om Lasse Berghagen. Som en av landets största tidningar ska man kanske inte ta alltför allvarligt på det man läser i oredigerade, självpublicerade texter på internet – oavsett om skribenten råkar vara politiskt aktiv eller inte. Jag antar att frågan om att radera Aftonbladets hela blogg (som de envisas med att kalla för nyhetssajt, men som inte verkar ha sådär värst hög journalistisk standard) inte kommit upp?


Ikväll ska det simmas i drinkar och champagne, firas av 2006, firas på 2007, vinglas runt från skiva till skiva, tänjas på gränserna, varas drop dead gorgeous alldeles i onödan, hurras, skålas och skvallras. Hello and goodbye. Puss och kram. Ni vet, the works. Och så hela vi-måste-ha-roligt-NU-hetsen. Underbart.

Vi ses i svängen.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Annonser

2 responses to “Update

  1. Gott nytt år!
    ta det lite lugnt med drinkarna tänk på morgondagen haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s