Död idag, liv imorgon?

Jag kan knappt röra mig. Jag vet uppenbarligen inte hur man åker hem. Vaknade bredvid tusen flaskor. Tog tunnelbanan och kände hur jag luktade. Försökte andas med stängd mun, samma mun som jag kvällen innan säkert lyckats prata bredvid vid ett flertal tillfällen… Rödvin och ambitioner, en livsfarlig kombination. Hade behövt jobba idag, men det går helt enkelt inte. Bäst att inse sina begränsningar. Säger till mig själv att jag kommer gå upp ur sängen och börja åtta imorgon bitti. (Ett klart tecken på att jag inte på något sätt inser mina begränsningar.)

Jag har slutat vara bakfull dagen efter och börjat vara vrak. Jag har hört att det ska vara ett tecken på begynnande ålderdom. Är det kanske för att förbereda människan på döden? Jag känner mig onekligen mycket närmare den idag än vad jag gjorde igår kväll. TV4+ visar Antikdeckarna. Även detta får mig att tänka på döden. Jag måste dessutom ha glömt att ta ut soporna, med tanke på lukten som har spridit sig från ”köket” till ”sovrummet”… Luktar döden sopor? Jag skulle inte bli förvånad. Hur som helst är det inte så konstigt att man upplever viss livsångest så här på morgonkvisten (kl 17.13).

Det är ingen idé att ni ringer, jag svarar ändå inte. Ge upp!

Annonser

2 responses to “Död idag, liv imorgon?

 1. 1000 flaskor. Shit, det var många.
  Hoppas att dom gick att panta.
  Då kan man ringa Myrorna och så kanske dom kommer och hämtar dom och pantar och ger pengarna till en fattig kille med drogproblem. Men han har varit ren i 4 månader nu och han ska på anställningsintervju imorgon. Inget märkvärdigt, men ändå ett jobb.

  Hälsa honom från mig.

 2. skärp dig !

  Du låter som ”lundell”, men tyvärr som en som söker sympati.

  Med din begåvning kan du gå hur lång som helst.
  Ta tag i dig själv. Om 1 år, om du vill, är du på en helt annna plats. (Tro mig)

  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s